Sve naše usluge zasnivamo na iskustvu, profesionalnosti i inovativnosti

FULL SERVICE

Full service usluga podrazumijeva opciju po sistemu ključ u ruke. Od kreiranja ideje, realizacije te evaluacije.

VIDEO

Nakon svakog događaja ostaju uspomene koje mogu biti u vidu slika ili videa.

Naš profesionalni fotograf zabilježit će sve nezaboravne trenutke vaših aktivnosti. Svaki korporativni događaj, projektna aktivnost ili prezentacija vaše kompanije zaslužuje da ima i svoj kratki video, a mi smo u mogućnosti da vam pružimo najbolje snimatelje i montažere koji će u skladu sa vašim željama da naprave kratku retospektivu koja može da sadrži snimke pripreme događaja, realizacije te u konačnici poruku koju vaš događaj nosi.

AUDIO

Savki događaj potrebno je da bude propraćen sa kvalitetnim zvukom.

Posjedujemo različite vrste ozvučenja koje omogućavaju kvalitetan zvuk i u  najkomplikovanijim prostorima. Naše ozvučenje omogućava vrhunski zvuk u smislu da svaki slušalac u prostoru istim intenzitetom čuje govornike, muzičke izvođače ili prezentaciju. Uvijek težimo novim tehnologijama, a zvuku pridajemo posebnu pažnju jer je jako bitan segment cjelokupnog događaja.

OSVJETLJENJE I EFEKTI

Uz pomoć profesionalnog osvjetljenja omogućavamo da vaš prostor dobije toplinu te da se u skladu sa vašim potrebama stvori totalno drugačija dimenzija prostora koji odiše toplinom, kreativnošću i atmosferom.

SIMULTANI SISTEM

Komunikacija na različitim jezicima sa današnjom tehnologijom ne predstavlja više barijeru.

U mogućnosti smo da radimo simultane i konsekutivne prevode na više jezika. Posjedujemo i Tour Guide opremu.

ŠTANDOVI i SLIDE DESIGN NAMJEŠTAJ

Zanimljivi elemeti koje svi rado primjete jer se radi o vizualno interesantnim postavkama koje plijene pažnju svakog prolaznika/cu.

Svi elementi se mogu i brendirati.

SCENOGRAFIJA, BINA I TRAVERZE

Scenografija nam je jedan od dražih elementa koji nam omogućava da pokažemo originalnost i kreativnost.

Ukoliko vam je potreba, bina, zavjese, LED ekrani, konstrukcije, razne vrste tendi za natkrivanje u mogućnosti smo da ponudimo sve u skadu sa vašom ili našom idejom.

ŠTAMPA

Branding tj štampa daje prostoru posebnu notu i vaš događaj obilježava za sva vremena.

U mogućnosti smo da radimo male velike formate štampe na skorio svim materijalima bilo da se radi o Roll Up, Beckdopu, printanje na Meshu/Capafix-u, naljepnice itd.

Naš tim grafičkih dizajnera kreirat će vam nezaboravne vizuale.

HOSTESE

Nedostaje vam pomoćnog osoblja? Naše hostese/i vam mogu pomoći prilikom registracije učesnika, podjele materijala, realizacije aktivnosti. Bilo da se radi o poslovnoj eleganciji ili sportskom izgledu možemo vam ponuditi i različite vrste odjevnih kombinacija u kojima će ovi mladi ljudi doprinijeti što kvalitetnijoj promociji vašeg proizvoda/aktivnosti.